Auto's in de kijker

Onze diensten

Carrosserie
Onderhoud & herstellingen
Financiering
Verhuur

SALONCONDITIES!

De saloncondities van Renault en Dacia zijn begonnen

Naar jaarlijkse gewoonte is er in januari 2020 het Autosalon in Brussels Expo terug! Een mooie gelegenheid om de nieuwste wagen te bezichtigen. Ook bij Garage Coppenolle kunt u de nieuwste Renault en Dacia modellen bezichtigen. Wij geven u graag meer uitleg over de wagens, bieden u een prijsofferte op maat aan en indien u wenst kan u een testrit uitvoeren.

Renault is bijzonder trots op zijn nieuwe milieuvriendelijke Zoe, zijn nieuwe 'Gezinswagen van het Jaar minder dan 20.000 euro' Clio en het laatste pareltje: de nieuwe Captur! Door zijn nieuwe look ziet de nieuwe Captur er nog sportievere uit en is voorzien van de laatste technologieën. Bovendien behaalden zowel de nieuwe Clio als nieuwe Captur allebei 5 sterren op de NCAP. Maar u hoeft niet tot januari 2020 te wachten voor de saloncondities, want die zijn nu al van start gegaan.

Heeft u al het laatste nieuws over de Dacia modellen gehoord? De prijzen van alle Dacia modellen voor een diesel, benzine of LPG zijn gelijk. Kom gerust binnen als u hier meer informatie wenst!

U bent professioneel? Geen probleem. Renault heeft bijzonder interessante condities op bedrijfsvoertuigen tijdens de maand december 2019 en januari 2020.

Ook voor financieringen (balloon of classic), private lease, professionele leasing en renting bent u steeds welkom. Wij leggen u graag de verschillen en mogelijkheden uit.

 

U bent steeds welkom in onze showroom. Uitzonderlijk open op zondagen 12, 19 en 26 januari 2019!

Tot dan!